Loading...

Grootste Haagse Online Pubquiz

20:00 - 22:00
  • start date 26 Apr 2020
  • end date 26 Apr 2020
  • venue Thuis!
  • share

UPDATE ZONDAG 26-4 18:45:

Wat moet je doen om mee te doen aan de Haagse Online Pubquiz?

  1. Ga naar www.qwizzy.nl/away om je in te schrijven
  2. Klik hier om te zorgen dat je op tijd voor de echte pubquiz sfeer de livestream op YouTube mee kan kijken.
  3. Ga op tijd, dus iets van 19:45 naar www.qwizzy.nl en log in met het e-mailadres dat je gebruikt hebt om in te schrijven en PIN code spel 77136
  4. Er is geen stap 4, dit was het!

 

UPDATE ZATERDAG 25-4 17:45: SHOUT OUT NAAR DE SPONSOREN! Rechts zie je alle superleuke Haagse ondernemingen waar prijzen van vallen te winnen (klik op het plaatje om naar de sites te gaan). We hebben het dan over een supergrote Haagse Poffâh van ’t Bakkertje, heerlijke honing van Puur Haagse Honing, flessen wijn van Prins Wijn, Kruidenbaggâh van Van Kleef, zalige thee en chocolade van Lente Thee en Chocolade, supergezond sap van SUPERFOODGURU, heerlijke biertjes van microbrouwerij Eiber Bier, Haagse Hopjestaart van Meesterbakker Roodenrijs en een enorme zak noten van De Noten Bar. Winnen? Meedoen!

UPDATE ZATERDAG 25-4 14:00: er komen wat vragen over hoe de pubquiz in elkaar zit, dus een korte uitleg: de quiz bestaat uit 5 rondes van 10 vragen, allemaal met 4 multiple-choice antwoorden. Hoe sneller je het juiste antwoord hebt, hoe hoger het aantal punten dat je verdient. Na elke vraag zie je het aantal punten dat je hebt gescoord en op welke vragen geklikt is. Je kán dus met Google in de aanslag alle vragen goed hebben, maar parate kennis (dus snel klikken) levert beduidend meer punten op. Geen gedoe met nakijken of vals spelen dus!

UPDATE ZATERDAG 25-4 09:30: we hebben inmiddels, met dank aan een aantal fantastische Haagse bedrijven, prijzen voor méér dan één winnaar, dus…

Niets te doen tijdens Koningsnach?

Speel tijdens Koningsnach de Online Pubquiz, de Grootste Haagse Online Pubquiz ooit aller tijden evâh. Samen lachen, spelen & borrelen tijdens coronatijden. Geniet van een heerlijk uurtje entertainment met Pat Smith (Nachtburgemeester en zanger van de Haagse band Splendid).

Koningsnach Online Pubquiz

Samenhaags! Met elkaar en toch op afstand. Onze Haagse Nachtburgemeester Pat Smith is jullie quizmaster en praat de Pubquiz aan elkaar. Natuurlijk hebben we mooie prijzen voor de winnaar(s) met Haagse Producten van Haagse ondernemers.

Hoe leuk is het om samen te pubquizzen en te borrelen!? Wij vinden dit in ieder geval supergezellig. Een Pubquiz van 5 rondes en 10 vragen per ronde. Het gaat er niet alleen om of je de vraag goed hebt maar ook hoe snel.

 #samenhaags #houjehaags #nachtburgemeester #onlinepubquiz #koningsnach #borrelen #corona #covid-19 #quarantaine #livestream #pubquiz