Wij zijn QuizAway©

De Bingo & Quiz Specialisten
QuizAway organiseert bingo's en quizzen, online en op locatie, in heel Nederland. Je kan bij ons meedoen met openbare en voor iedereen toegankelijke quizzen, of een bingo of quiz organiseren voor je familie, vrienden, (sport-) team of collega’s.
De online bingo's en quizzen van QuizAway speel je alleen, met je huisgenoten, familie, of op afstand met je (sport-) team, collega’s, vrienden of wie dan ook, via je browser. Gezelligheid, ook ten tijde van quarantaine of anderhalvemetersamenleving!

Bij ons géén antwoordformulieren om te downloaden of inloggen op Google Docs. Je krijgt 4 multiple-choice antwoorden en hoe sneller je antwoord, hoe meer punten. Als je direct antwoord 25, als je eerst nog op Google moet kijken en er langer over doet maar 5. Je kan een ronde dus helemaal goed hebben en tóch onderaan staan.

Bingo's zijn mogelijk in besloten kring, zonder noodzaak voor melding of vergunning. Je moet dan denken aan je bedrijf, gezin, vriendenkring, of verzorgingstehuis, zolang het maar een omgeving is waar geen "derden" kunnen binnenlopen.
QuizAway verzorgt alles voor je. Van voorpret in de vorm van snack- of borrelpakketten die we thuisbezorgen bij alle deelnemers tot prijzen voor de winnaars. Informeer naar de mogelijkheden en de tijd die we nodig hebben om zaken voor te bereiden.
Onze openbare quizzen (periodiek, hou de site in de gaten) wordt gepresenteerd via een YouTube Livestream, die je in een apart scherm meekijkt. Het meest handige is als je een telefoon en in ieder geval een laptop of tablet hebt om mee te spelen.

Bingo's en quizzen die je in besloten kring speelt kunnen via YouTube, Twitch, Facebook, Google Meet of Microsoft Teams.

Onze shows presenteren regisseren, produceren en presenteren we vanuit onze studio óf op locatie. De livestream is altijd van topkwaliteit en we gebruiken op locatie minimaal twee camerahoeken. Verder beschikken we over alle apparatuur om live optredens (van artiesten, collega's of de toespraken van oom Theo) te faciliteren.
Je kan QuizAway boeken voor bingo's en quizzen op locatie. Geen gedoe en je hoeft zelf nergens meer over na te denken, wij regelen alles voor je. Natuurlijk kan je zelf tot in detail bepalen wat je wil. Een themaronde over het huwelijk van Henk en Ingrid, alleen foute muziek in de muziekronde, gekleurde of witte balletjes in de bingomolen of een e-bike als hoofdprijs? Wij organiseren een top-bingo- of quizfeestje voor je en doen dat óók nog eens voor een acceptabel bedrag.